Etiket Sonuçları: meb

May

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerine TYT deneme sınavı uygulandı.

Haber Tarihi: 18.05.2022

May

MEB - Milli Eğitim Bakanlığı aylık olarak yayınladığı Yardımcı Kaynaklar ile bütün eğitim - öğretim kademelerindeki öğrencilerimize destek olmaya devam ediyor.

Ock

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kazanım değerlendirme sınavı uygulandı.

Haber Tarihi: 13.01.2022

May

Kurumumuzu temsil eden logomuz ve anlamı.

May

Güzel ahlâklı ve topluma örnek birey olma MİSYONUMUZ ile

Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, manevi duyguları güçlü örnek ve önder bireyler yetiştirmek VİZYONUMUZ ile özverili, gayretli bir şekilde eğitim - öğretim faaliyetleri kurumumuzda yürütülmektedir.

Ekm

Okulumuzda 2021 - 2022 - Eğitim - Öğretim yılı itibari ile 4 şube bulunmaktadır.

Nis

Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaöğretim Öğrenci Pansiyonumuz 2015-2016 - Eğitim - Öğretim yılında hizmete başladı.

Nis