Ekm

ERDEM 2022-(Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli) - Birlikte Erdemli Gençliğe Projesi Toplantısı Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yatağan İmam Hatip Ortaokulu ve Kavaklıdere Halil İbrahim Boz Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici ve öğretmenleri katılımıyla Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ağu

Okulumuz Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Aşure etkinliği düzenlendi.

Haber Tarihi: 22.08.2022

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - KTS - Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında okulumuzda "Yaz Kampı" düzenlenecek.

Haber Tarihi: 16.06.2022

May

YÖGEP - Yönetici Gelişim Programı çerçevesinde Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde toplantı gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 31.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ile eğitim, bilim, tarih, medeniyet ve kültürel mirasımız hususunda farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 30.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında, Yatağan İlçesinde yer alan tarihi ve dini mekânlara ziyaret gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 30.05.2022

May

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi, İlçemizde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine katılım sağladı.

Haber Tarihi: 19.05.2022

May

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerine TYT deneme sınavı uygulandı.

Haber Tarihi: 18.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında, okulumuzda "Okur Yazar Buluşmaları" adı altında etkinlik gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 17.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında kitap okuma köşesi ve kitap okuma alanlarımızda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik.

Haber Tarihi: 13.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında üniversiteye giden mezun öğrencilerimiz ile son sınıf öğrencilerimiz bir araya geldi.

Haber Tarihi: 12.05.2022

May

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Hıdrellez (Hızır ve İlyas peygamberin buluşması) etkinlikleri gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 05.05.2022

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - KTS - Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında Yatağan İlçesi Merkez Camilerinde mesleki uygulama çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 29.04.2022

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında İftar Programı düzenlendi.

Haber Tarihi: 26.04.2022

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - Kalite Takip Sistemi - Hedef 2022 proje çalışmaları kapsamında Nisan - 2022 ara tatilinde kurumumuzda gerçekleştirilen soru çözüm kampı çalışmaları başarı ile tamamlandı.

Haber Tarihi: 15.04.2022