Etiket Sonuçları: kalite

Ağu

Okulumuz Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Aşure etkinliği düzenlendi.

Haber Tarihi: 22.08.2022

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - KTS - Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında okulumuzda "Yaz Kampı" düzenlenecek.

Haber Tarihi: 16.06.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ile eğitim, bilim, tarih, medeniyet ve kültürel mirasımız hususunda farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 30.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında, Yatağan İlçesinde yer alan tarihi ve dini mekânlara ziyaret gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 30.05.2022

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında kitap okuma köşesi ve kitap okuma alanlarımızda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik.

Haber Tarihi: 13.05.2022

May

MEB - Milli Eğitim Bakanlığı aylık olarak yayınladığı Yardımcı Kaynaklar ile bütün eğitim - öğretim kademelerindeki öğrencilerimize destek olmaya devam ediyor.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında okulumuzun belirli alanlarına satranç takımları yerleştirildi.

Haber Tarihi: 30.03.2022

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - KTS - Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında okulumuzda ve Yatağan Gençlik Merkezi'nde söyleşi & konferans çalışmaları gerçekleştirdik.

Haber Tarihi: 30.03.2022

Mrt

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi velilerimize rehberlik servisi tarafından "Güvenli Teknoloji Kullanımı" konusunda seminer verildi.

Haber Tarihi: 10.03.2022

Mrt

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi amacıyla "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon, okulumuzda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Haber Tarihi: 04.03.2022

Şbt

Yatağan Meslek Yüksekokulu'na kurumumuz tarafından tanıtım gezisi düzenlendi.

Haber Tarihi: 25.02.2022

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında, öğrencilerimizde saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek amacı ile söyleşi gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 23.02.2022

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - KTS - Kalite Takip Sistemi Hedef 2024 proje çalışmaları kapsamında TYT deneme sınavı yapıldı.

Haber Tarihi: 11.10.2023

May

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eTwinning proje çalışmaları kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 21.01.2022

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında Meslek Dersi Öğretmenlerimizce seminer düzenlendi.

Haber Tarihi: 18.01.2022

Ock

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü - KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında akran eğitimine yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 17.01.2022

Ock

YÖGEP - Yönetici Gelişim Programı çerçevesinde Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde toplantı gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 13.01.2022

Ock

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim kadrosu, derslerde, seminerlerde, etkinliklerde ve rehberlik çalışmalarında teknolojinin yenilik ve olanaklarını etkin şekilde kullanmaya devam ediyor.

Haber Tarihi: 13.01.2022

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü – KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında Çok Amaçlı Çalışma Atölyemizde "Zekâ Oyunları Bölümü" oluşturuldu.

Haber Tarihi: 13.01.2022

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS - Kalite Takip Sistemi - Aralık - Ocak ayları dönemi çalışmaları kapsamında Seviye Tespit Sınavı (Deneme) uygulandı.

Haber Tarihi: 27.12.2021